Bij Favou geloven wij dat er altijd wel een goede reden is om iemand met een van onze giftboxen of persoonlijke cadeaus te verrassen. Heb jij een jubilaris? Of net een hele mooie samenwerking afgerond? Ben je op zoek naar originele geschenken voor je werknemers bij zwangerschapsverlof, ziekte of andere gelegenheden? Hoe tof is het om jouw medewerkers of relaties te verassen met een mooi en attent geschenk dat ze nooit eerder hebben ontvangen.

Voor iedere gelegenheid gaat Favou op zoek naar het perfecte cadeau of giftbox. Wij vinden het een uitdaging om een uniek cadeau of giftbox samen te stellen, passend bij jouw wensen en budget.

Het moet een feestje zijn om het cadeau te mogen geven aan jouw medewerker(s) of relatie(s). Wij denken graag met je mee. Of het nu gaat om 2, 20, 200 of 2000 cadeaus of giftboxen.

Medewerkers

Heb je een jubilaris of zoek je een cadeau voor een medewerker die met zwangerschapsverlof gaat? Wij zoeken jouw favouriete cadeau om te geven.

Giftbox of cadeau

Wij gaan op zoek naar dat toffe cadeau dat past bij de gelegenheid of we stellen een complete giftbox samen.

Relaties

Wil je een relatie bedanken voor het afronden van een prettige samenwerking? Of zoek je een gepast geschenk voor kerst? Favou heeft altijd een leuk idee om jouw relatie mee te verrassen.

Wil jij een keer een origineler geschenk geven dan die fles wijn? Wij gaan graag op zoek naar dat favouriete cadeau of die unieke giftbox voor jouw medewerker of zakelijke relatie. Stuur een mailtje naar hello@favou.nl en wij helpen je bij het vinden van een uniek cadeau!