FAQ

Vraag Wat zijn de verzendkosten?
AntwoordDe verzendkosten binnen Nederland (ongeacht het aantal artikelen) zijn € 7,95 voor levering aan huis of voor een levering bij een PostNL servicepunt. De pakketjes worden verzonden met PostNL. Je krijgt altijd een track&trace code van hen nadat wij je bestelling hebben opgestuurd. Verzendkosten naar Belgie betreffen €11,95.
Vraag Kan ik mijn bestelling in laten pakken?
AntwoordCadeautje uitgezocht? Wij pakken het graag voor je in! Én deze service is helemaal gratis! Voordat je gaat afrekenen, vragen wij je je adres gegevens in te vullen. Onderaan deze pagina kun je de ‘inpak optie’ aanvinken. Wij zorgen er dan voor dat jouw artikel er feestelijk uit komt te zien! Je kunt in de opmerkingen aangeven welk artikel je ingepakt wilt hebben, of eventueel een voorkeur voor bijv. verjaardags papier, kerstpapier, kraamcadeau jongetje, zwangerschap etc.
Vraag Is mijn bestelling goed ontvangen?
AntwoordNadat je de items in je winkelmandje hebt afgerekend, ontvang je per mail direct een bevestiging van je bestelling. Geen bevestiging gekregen? Dan is je ingevulde e-mailadres niet correct of de bestelling is niet goed verzonden. In beide gevallen kun je het best contact met ons opnemen (hello@favou.nl) en helpen wij je graag verder. Check voor de zekerheid ook nog even je spam box.
Vraag Ik heb een bestelling geplaatst, maar wil graag nog een artikel(en) toevoegen. Is dit mogelijk?
AntwoordWil je een artikel toevoegen aan je bestelling, neem dan zo spoedig mogelijk contact op door een mail te sturen naar hello@favou.nl. Indien de andere bestelling nog niet is ingepakt, kunnen we het extra artikel nog toevoegen aan je pakketje.
Vraag Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?
AntwoordWij streven ernaar om alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen te versturen. Heb je ’s avonds of op zondag een bestelling geplaatst, dan wordt deze de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Wij versturen je bestelling met PostNL en hierna krijg je van hen een mail met jouw track&trace code. Zo kun je je bestelling volgen en vast uitkijken naar de bezorgtijd.
Vraag Kan ik mijn bestelling annuleren?
AntwoordVoor het annuleren van een bestelling dien je zo snel mogelijk te reageren, per mail (een reply met verzoek tot annuleren van je bevestiging) of via de chat optie op de website. Wanneer de bestelling al op de post is gegaan, kunnen we deze niet meer terughalen. Je zult het pakketje dan op eigen kosten moeten retourneren.  
Vraag Ik heb een vraag over een artikel.
AntwoordNeem gerust contact met ons op als je vragen over bepaalde artikelen hebt.Dit kan altijd per mail: hello@favou.nl of via de chat optie op de website. 
Vraag Ik wil een artikel ruilen/retourneren.
AntwoordAlles over het ruilen of retour zenden van een artikel, vind je onder het kopje ‘ruilen en retourneren’.
Vraag Mijn bestelling/artikel is beschadigd bezorgd. Wat moet ik nu doen?
AntwoordBij een beschadiging aan het pakket, meld direct aan de bezorger dat het verzendpakket is beschadigd en stuur je een mail naar hello@favou.nl (binnen 5 werkdagen). 

  • een foto van het hele artikel waarop de beschadiging duidelijk zichtbaar is. 
  • een foto van de beschadiging
  • een foto van de hele doos waarop de beschadiging duidelijk zichtbaar is (indien van toepassing).
  • een foto van het verzendetiket op de verzenddoos.

Zodra wij alle gegevens en foto’s hebben ontvangen, nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.