Over ons

Favou conceptstore is een webshop die je verrast met allerlei woonaccessoires voor in huis, leuke items voor de tuin, musthaves voor baby’s en kinderen & complete giftboxen. Naast onze webshop zie je Favou ook verschijnen in verschillende shop-in-shop locaties, zodat je niet altijd hoeft te wachten op de pakketbezorger en meteen een leuk cadeautje mee naar huis kunt nemen. 

Team Favou bestaat uit Linda van Bommel en Marlie van den Burg. Wij houden allebei van gezelligheid, lekker borrelen, een warme sfeer in huis en genieten met onze kids, familie en vrienden. Denk hierbij aan een knapperend houtvuur, de laatste warme zonnestralen op je huid en eindeloos natafelen met vrienden met een goed glas wijn. Wij bieden unieke merken en toffe items aan in onze webshop die passen bij dit gevoel. Creatief zijn we ook; enkele items worden dan ook met onze eigen handen gemaakt. Onze naam verwijst naar favourites. We hanteren daarom ook maar één criteria om een item toe te voegen op onze webshop. Is het bij ons allebei favoriet? JA! 

We houden van mixen & matchen. Zoek jij een leuk cadeau, maar heb je geen idee hoe je zelf de leukste items combineert? Of zoek je voor jezelf wat nieuws voor op de tafel of het kookeiland en vind je het lastig om accessoires te combineren? Bekijk dan onze giftboxen of laat je inspireren door onze combisets in de webshop. Je kunt ons zelfs inhuren om je hele huis te voorzien van nieuwe woonaccessoires passend bij jouw stijl, kleuren en wensen.

Dus mocht je met ons in contact willen komen, aarzel niet en stuur een e-mail naar hello@favou.nl. We blijven zoeken naar toffe merken en items die bij ons passen. Laat je verrassen & inspireren door al onze favouriten!

Linda & Marlie