Betalen, verzenden en retourneren

1.  Betalen

Betaal veilig, snel en gemakkelijk via iDEAL. Lukt het betalen niet, contacteer ons dan even op hello@favou.nl en dan helpen wij je verder. 

 

2. Verzenden

Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen aangeboden bij onze vervoerder PostNL. Voor bestellingen binnen Nederland hebben wij tarieven van € 7,95 voor thuisbezorging en bezorging bij een PostNL servicepunt. Voor verzendingen naar België wordt een tarief van €11,95 gerekend. Wij verzenden je pakket naar het opgegeven leveradres of het dichtstbijzijnde servicepunt van DHL. De leveringen vinden plaats van maandag t/m zaterdag. Zodra het pakket overhandigd wordt aan onze vervoerder wordt het normaliter de volgende werkdag geleverd.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om het pakket op afspraak af te halen in Asten of Someren (NB).

 

3. Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Hiervoor dien je vooraf een e-mail te sturen naar hello@favou.nl. Vermeld in je e-mail het ordernummer, om welk product het gaat en de reden van retour.  Verzend de bestelling in de originele verpakking inclusief de pakbon.  Na ontvangst van jouw retourmelding kun je de producten (op eigen kosten) retourneren naar het volgende adres:

Favou

t.a.v. afdeling retouren

Heerbaan 90

5721 LW Asten.